Poging plofkraak, getuigen gezocht

maandag 24 juli 2017

Bilthoven - In de nacht van zondag 23 op maandag 24 juli vond er op de Bilderdijklaan een poging plofkraak plaats. De recherche zoekt getuigen.

Rond 02.45 uur kwam een alarmmelding van een bank bij de politie binnen. Via Live View, waar de politie gelijk mee kan kijken met bewakingscamera’s, werd gezien dat er een slang in een pinautomaat hing. Toegesnelde agenten zetten de omgeving af en verschillende woningen werden ontruimd in verband met de veiligheid. Toen bleek dat er verder geen explosieven aanwezig waren, werd de omgeving weer vrij gegeven. Drie personen waren bij de pinautomaat gezien en liepen vervolgens weg. In de omgeving zochten agenten en ook een politiehelikopter zocht mee. De verdachten werden niet aangetroffen.Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van het pinautomaat afgelopen nacht of in de dagen hiervoor? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met recherche via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bunnik | 112 alarmeringen Bunnik | Goedkoop Tanken in Bunnik | Supermarkten in Bunnik | Weerbericht Bunnik