Getuigen gezocht na mishandeling

maandag 3 juli 2017

Utrecht - Vrijdag 30 juni omstreeks 23.00 uur is een 64-jarige vrouw mishandeld ter hoogte van de Heycopstraat. De politie roept getuigen op zich te melden.

De vrouw was haar hond aan het uitlaten toen er een woordenwisseling ontstond met twee jongens die in een speeltuin zaten. Bij deze woordenwisseling werd de vrouw mishandeld. Het slachtoffer kreeg een vuistslag op haar hoofd en werd door de jongens tegen haar rug geschopt, waarna ze ten val kwam en niet meer overeind kon komen. De twee jonge verdachten liepen vervolgens weg richting de Voorsterbeeklaan. Daar liepen ze tussen de aldaar gelegen flats door. De vrouw werd vervoerd naar een ziekenhuis ter controle. De jongens werden ondanks een zoekactie niet meer aangetroffen.

Uw tip!

De politie is op zoek naar getuigen. De jongens zijn ongeveer 15 jaar oud en hebben beiden een getinte huidskleur en droegen donkere kleding. Ook hadden ze een tas van de Albert Heijn bij zich. Heeft u meer informatie over deze mishandeling? Neem dan contact op met de politie via tel: 0900-8844 óf maak gebruik van het onderstaand tipformulier. Meldt u zich liever anoniem? Bel dan met tel: 0800-7000. U kunt zich ook online melden via www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bunnik | 112 alarmeringen Bunnik | Goedkoop Tanken in Bunnik | Supermarkten in Bunnik | Weerbericht Bunnik