Verkeersongeval met dodelijke afloop

donderdag 3 augustus 2017

Austerlitz - Op donderdagmiddag 3 augustus vond op de kruising van de Zeisterweg met de Traayweg een ongeval plaats tussen een personenauto en een fietser. Laatstgenoemde kwam daarbij te overlijden.

Rond 15.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ernstig verkeersongeval op bovengemelde kruising in het plaatsje Austerlitz. Ter plaatse bleek dat een fietser, een 91-jarige inwoner van Amersfoort, op de kruising van de Zeisterweg met de Traayweg was overgestoken. Vermoedelijk heeft hij daarbij de personenauto, die uit de richting van Woudenberg kwam en werd bestuurd door een 18–jarige inwoner van Zeist, niet gezien. Het hoogbejaarde slachtoffer werd aangereden en liep daarbij dermate zwaar letsel op dat hij vrijwel direct kwam te overlijden. De specialisten van het Tactisch Verkeersteam kwamen ter plaatse voor het onderzoek.

 

De politie heeft al een aantal getuigen gesproken, maar komt graag in contact met personen die zich nog niet gemeld hebben en de aanrijding hebben zien gebeuren. Er kan worden gebeld met 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bunnik | 112 alarmeringen Bunnik | Goedkoop Tanken in Bunnik | Supermarkten in Bunnik | Weerbericht Bunnik