Fietser beroofd

zaterdag 26 augustus 2017

Utrecht - Een 20-jarige man uit Utrecht is vrijdagmiddag op de Oosterleestraat beroofd van zijn waardevolle bezittingen. De twee daders wisten te ontkomen.

Het slachtoffer fietste omstreeks 16.15 over de Amsterdamsestraatweg toen hij merkte dat hij werd achtervolgd door twee onbekende mannen eveneens op de fiets. Op de Oosterleestraat werd hij tot stoppen gedwongen, bedreigd met een steekvoorwerp en vervolgens beroofd. Tot slot staken de mannen ook nog zijn band lek. Ze fietsten dezelfde weg terug, richting de Amsterdamsestraatweg.

Het gaat om een donkergekleurde man en een licht getinte man. Beiden zijn tussen de 35 en 45 jaar oud, circa 1.80 – 1.85 meter lang en hebben een onverzorgd uiterlijk. Ook fietsten beiden op een zwarte omafiets. De donkergekleurde man heeft onverzorgd zwart/grijs krullend haar, een breed postuur. Hij droeg een zwarte jas, blauwe spijkerbroek en felrode schoenen van het merk Nike. De licht getinte man is kaal, heeft een normaal postuur en droeg een lichtgrijs trainingspak.

De politie is een onderzoek gestart. Getuigen die iets hebben gezien van het voorval, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bunnik | 112 alarmeringen Bunnik | Goedkoop Tanken in Bunnik | Supermarkten in Bunnik | Weerbericht Bunnik