Buurtonderzoek in verband met steekincident

donderdag 29 juni 2017

Houten - Donderdagavond 29 juni vindt er buurtonderzoek plaats in de omgeving van De Fuik waar zaterdagavond 10 juni een steekincident plaatsvond.

Die zaterdagavond 10 juni kwam rond 22.45 uur de melding van het steekincident. Ter plaatse bleek een bewoner van De Fuik door een onbekende man te zijn neergestoken. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht, de volgende dag mocht hij weer naar huis. Er werd direct een verdachte aangehouden, maar onderzoek wees uit dat hij niet betrokken was bij het steekincident en hij werd vrij gelaten.Aanvullend buurtonderzoek

De recherche startte direct een onderzoek waar naast sporenonderzoek ook buurtonderzoek werd verricht. Omdat de recherche nog niet iedereen heeft kunnen spreken, vindt er donderdagavond 29 juni vanaf 19.00 uur aanvullend buurtonderzoek plaats.De recherche is op zoek naar mensen die zaterdagavond 10 juni iets opvallends hebben gezien. Het was een warme zomeravond waardoor veel mensen buiten waren. Mogelijk is iemand iets opgevallen. In het bijzonder is de recherche op zoek naar een groep jongeren die de bewuste avond op een speelveldje in de buurt zouden zijn geweest.Iets gezien?

Tips kunnen doorgegeven worden aan de recherche via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bunnik | 112 alarmeringen Bunnik | Goedkoop Tanken in Bunnik | Supermarkten in Bunnik | Weerbericht Bunnik