Automobilist rijdt woning in

vrijdag 18 augustus 2017

Bilthoven - In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 augustus reed een automobilist een woning in aan de 1e Brandenburgerweg. Hij bleek onder invloed van alcohol en softdrugs en werd aangehouden.

Rond 03.50 uur kwam een melding van geluidsoverlast in een parkeergarage aan De Kwinkelier. Agenten gingen poolshoogte nemen en zagen een auto de garage uitrijden. Ze gaven de bestuurder een stopteken die echter besloot om met hoge snelheid weg te rijden. Na een korte achtervolging crashte de auto, door nog onbekende oorzaak, in een woning. De bewoner kwam met de schrik vrij, de gevel raakte ernstig beschadigd.Aanhouding

In de auto zaten vier inzittenden. Twee van hen, twee 18-jarige mannen uit Bunnik en Utrecht, raakten gewond en moesten per ambulance naar een ziekenhuis. De andere inzittende, 18 jaar uit Utrecht, werd nagekeken door ambulance personeel maar hoefde niet mee. Agenten namen bij de 18-jarige bestuurder uit Bilthoven een alcohol- en speekseltest af. Daaruit bleek dat hij onder invloed was van alcohol (455 ug/l) en onder invloed was van softdrugs (THC). Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Omdat hij een beginnend bestuurder is, werd zijn rijbewijs ingenomen. Specialisten van de Verkeersongevallenanalyse doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bunnik | 112 alarmeringen Bunnik | Goedkoop Tanken in Bunnik | Supermarkten in Bunnik | Weerbericht Bunnik