Man veroorzaakt verkeersongeval met oldtimer

vrijdag 29 september 2017

Utrecht - Na een korte achtervolging door de politie is een oldtimer in de nacht van donderdag op vrijdag in een vangrail gereden. De 30-jarige bestuurder van de auto is aangehouden.

Op vrijdag 29 september rond 01:30 uur zagen surveillerende agenten een auto rijden, waarvan de achterlichten het niet deden. Hierop gaven de agenten een stopteken. De mannelijke bestuurder reageerde hier niet op, waarna een achtervolging ontstond. Nadat met meerdere politieauto’s geprobeerd was om de auto te stoppen, kwam de oldtimer zelf tot stilstand tegen de vangrail op de A2 ter hoogte van hectometerpaal 58.0. Hierbij raakte de auto zwaar beschadigd. De bestuurder werd onderzocht door een ambulancemedewerker, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Na controle van het kenteken bleek de oldtimer gestolen te zijn. De man werd aangehouden voor heling.

 

Drie dagen eerder, op dinsdag 26 september, was de 30-jarige man betrokken bij een ander verkeersincident. Op de Rijksstraatweg te Nieuwersluis raakte de man met een gestolen voertuig van een golfbaan de spiegel van een tegemoetkomende auto. De politie hield de bestuurder daarna aan voor heling.

 

De politie onderzoekt of het rijbewijs van de man ingevorderd kan worden.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bunnik | 112 alarmeringen Bunnik | Goedkoop Tanken in Bunnik | Supermarkten in Bunnik | Weerbericht Bunnik